Vil du være med til at skabe rammerne for netværk, videndeling og nye løsninger til bæredygtig byudvikling?

Vi søger to studerende, som skal i universitetspraktik i forårssemestret 2021.

Praktikplads 1: Kommunikationspraktikant
Som kommunikationspraktikant i BLOXHUB er der mulighed for at arbejde med de felter inden for kommunikationen, som interesserer dig allermest. Vi arbejder med hele paletten: tekst, grafik, billeder, digitale platforme og videoer, og du kan blive koblet på projekter som fx eventkommunikation, udvikling af sociale medier og udarbejdelse af grafisk materiale.

Det vil være en fordel, hvis dit hjerte banker for at være med til at forme vores instagram og facebook, og at du tilmed har en god forståelse for grafik, billeder og visuel identitet og er vant til at arbejde med fx Indesign.

Vi forestiller os, at du:

  • er studerende inden for kommunikation eller formidling
  • har grafiske kompetencer og kan arbejde med adobe
  • kan skrive ukompliceret og flydende på både dansk og engelsk
  • har lyst til at bidrage til at udvikle og gøre vores facebook og instagram stærkere

Praktikplads 2: Praktikant til events og aktiviteter

Vi søger en studerende, som ønsker at få erfaring med event- og projektledelse, partnerrelationer, eventkommunikation og digital tranformation af eventformater. Du vil, i samarbejde med kolleger, blandt andet stå for at:

  • Udvikle, planlægge, eksekvere og evaluere events. Herunder at videreudvikle eventformater, processer og kommunikation
  • Assistere med eventkommunikation ifm live streaming af talks og debatter, registrering, evalueringsmetoder og markedsføring af eventserier
  • Koordinere med eksisterende og potentielle samarbejdspartnere, talere og deltagere i ind- og udland
  • Afsøge og afprøve nye digitale løsninger til afholdelse af forskellige typer arrangementer

Vi forestiller os, at du:
er under uddannelse. Måske læser du kommunikation, projektledelse, antropologi, internationale studier eller eventmanagement. Du er idé- og initiativrig og ønsker at skabe de bedste rammer for netværk, videndeling og samskabelse. En naturlig interesse for bæredygtig byudvikling er et plus.

Du er ansvarsbevidst, selvstændig og kan lide at få tingene til at ske. Du skriver fejlfrit, kan lide at kommunikere på dansk og engelsk, taler begge sprog flydende og har et indgående kendskab til Office pakken.

Hvem er vi?
BLOXHUB er et community, der blev stiftet i 2016 og har til formål at understøtte innovation og partnerskaber inden for bæredygtig byudvikling. Vi har omkring 350 medlemsvirksomheder og driver samtidig et kontorfællesskab i hjertet af København med over 700 lejere.

Gennem events og aktiviteter matcher BLOXHUB virksomheder, organisationer og forskere og assisterer med at udbrede de bæredygtige løsninger, der gør byer gode at leve i.

Du vil blive del af et team på 25 personer, der arbejder tæt sammen i et dynamisk og sjovt arbejdsmiljø.

Se mere på bloxhub.org.

Interesseret?
Begge praktikstillinger er ulønnede og skal derfor indgå i en universitetspraktik. Har du yderligere spørgsmål til praktikstillingerne, kan du rette henvendelse til:

Praktikstilling 1: Kommunikationschef Kristine Barenholdt Bruun kbb@bloxhub.org / +45 2081 3695

Praktikstilling 2: Head of Events & Activities; Helle Stendorff på hst@bloxhub.org / 20 80 97 98

Ansøgningsfristen er torsdag d. 21. januar 2021, og samtaler kan forventes i ugen efter. Ansøgningerne bedes sendes til kbb@bloxhub.org eller hst@bloxhub.org. Ansøgningen skal være på max en side. 

 Vedhæft kort cv og skriv venligst i emnefeltet, hvilken af de to praktikstillinger du søger.