Vil du være med til at skabe rammerne for netværk, viden og nye løsninger til bæredygtig byudvikling?

Vi søger en dygtig studerende under uddannelse, der gerne vil prøve kræfter med at udvikle, planlægge og eksekvere events. Du skal kunne kommunikere på dansk og engelsk i skrift og på tale for at kunne komme i betragtning.

BLOXHUB er den nordiske hub for bæredygtig byudvikling. Hubben er grundlagt, fordi nye og tætte samarbejder er nødvendige for at kunne imødekomme globale udfordringer som urbanisering og klimaforandringer.

BLOXHUB består af et kontorfællesskab i hjertet af København med 550 pladser og er samtidig en medlemsforening med omkring 270 medlemsvirksomheder og organisationer.

Gennem skræddersyede aktiviteter matcher BLOXHUB virksomheder, organisationer og forskere og assisterer med at udbrede de bæredygtige løsninger, der gør byer gode at leve i.

Som eventpraktikant hos BLOXHUB, kommer du til at arbejde med udvikling, planlægning, eksekvering og evaluering af events. Dette inkluderer både events for dem, der bor her, matchmaking mellem virksomheder, debat-arrangementer og delegationsbesøg.

Du vil blive en del af et lille team på ni personer, som arbejder tæt sammen i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi bruger videndeling og samarbejde som drivkraft for innovation og vækst.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

  • Udvikling, planlægning, eksekvering og evaluering af events
  • Kontakt til eksisterende og potentielle samarbejdspartnere
  • Kommunikation til partnere, talere, deltagere og medlemmer
  • Koordinere arbejdsopgaver omkring de enkeltstående events

Stillingen er ny og BLOXHUB er under konstant udvikling, så du vil i høj grad have mulighed for at påvirke udviklingen af events.

Hvem er du:
Du er under uddannelse. Måske læser du kommunikation, projektledelse, internationale studier eller event management. Du er initiativrig og ønsker at skabe de bedste rammer for netværk, videndeling og samskabelse. En naturlig interesse for byudvikling er et plus.

Du er ansvarsbevidst, selvstændig og kan lide at få tingene til at ske. Du taler flydende dansk og engelsk og har et indgående kendskab til Office pakken.

Forventet start er 1. februar 2019

Læs mere om os på www.bloxhub.org.

Send ansøgning (max én side) og CV i ét dokument til hst@bloxhub.org

Ansøgningsfristen er lørdag d. 19. januar 2018, og samtaler kan forventes i ugen efter.

 Har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte Head of Events & Activities; Helle Stendorff på hst@bloxhub.org / 20 80 97 98