Vi søger en assistent til vores kontorfællesskab i det centrale København, som kan hjælpe os fast hver fredag fra 8.30-16.30 i vores reception og arbejde som assistent i vores serviceteam en anden dag i løbet af ugen. Arbejdstiden hér er typisk 8-16. Der vil højst sandsynligt være mulighed for flere timer, men udgangspunktet er to dage om ugen.

Du vil indgå som assistent i to teams; Community Teamet og Service Teamet, som hver især består af tre personer.

Community Teamet står for receptionen og meget af den daglige drift i kontorfællesskabet. Arbejdet i receptionen vil primært være at modtage folk, der kommer. Service Teamet sørger for, at alle fællesområder i vores kontorfællesskab fungerer optimalt. Arbejdsopgaverne hér består bl.a. af rengøring af kaffemaskiner, påfyldning af kaffebønner og mælk, rengøring og oprydning i tekøkkener, tjek af toiletter, tjek af mødelokaler, opfyldning af lager og fordeling af post m.v.

Hvem er du?
Du er serviceorienteret, smilende og ikke bange for at tage fat. Du skal kunne arbejde hurtigt og fleksibelt og være klar til at løse mange forskellige typer af opgaver, som kræves i de aktuelle situationer.

Du skal kunne forstå, tale og skrive både dansk og engelsk. Serviceteamets interne sprog er engelsk, og mange af kontorfællesskabets beboere er engelsktalende.

Stillingen er umiddelbart på 15 timer om ugen, men der kan være behov for yderligere timer i tilfælde af travlhed, ferie eller sygdom. Arbejdstiden kan variere inden for tidsrummet kl. 7-17 mandag til fredag.

Hvem er vi?
BLOXHUB er en forening, der blev stiftet i 2016 og har til formål at understøtte innovation inden for bæredygtig byudvikling. BLOXHUB driver et kontorfællesskab med ca. 550 pladser og har ca. 300 medlemsvirksomheder, der løbende holdes aktiviteter for. Kontorfællesskabet dækker knap 10.000 m2 og er fordelt på to nabobygninger ved Langebro/Bryghuspladsen: BLOX, som er topmoderne og Fæstningens Materialgård, som er 250 år gammel.

BLOXHUB har p.t. 15 fastansatte medarbejdere, samt en håndfuld løst tilknyttede personer i form af praktikanter og studentermedhjælpere. Det er en uformel arbejdsplads med en flad organisation og et hurtigt tempo. Kontorfællesskabet åbnede sidste år, så vi er en ung organisation i udviklingsfasen.

Motiveret ansøgning sendes til Community Manager Signe Galschiøt på sga@bloxhub.org senest mandag 9. september. Ansættelsesstart er hurtigst muligt.

Hvis der er spørgsmål til stillingen, kan Signe kontaktes på 2032 7473 eller ovenstående mail.