Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ATV Tech Talk: Hvordan skaber vi en bæredygtig udvikling for alle?

March 6 @ 15:30 - 17:00

Kom til Tech Talk fredag den 6. marts kl. 15.30-17.00 og hør Katherine Richardson fortælle om indhold og baggrund for sin nye bog “Hvordan skaber vi en bæredygtig udvikling for alle”.

Katherine Richardson mener, at vi skal gribe klimaudfordringen helt anderledes an. Hun taler for systemtænkning og er modstander af suboptimering af de enkelte sektorer. Kom og hør om indhold og baggrund for Katherines bog og debattér udfordringerne.

Katherine: “Indtil nu har vores samfundsudvikling været begrænset af mangel på arbejdskraft og infrastruktur, men nu er det adgang til ressourcer, der begrænser fortsat udvikling. For at kunne trives i en verden, hvor adgang til ressourcer er begrænsede, er det absolut nødvendigt, at vi anvender systemtækning. Det er vi ikke gode til i dag. Bogen skal ses som et opråb for system- fremfor sektortænkning, og den er rettet til alle, som bekymrer sig for deres børns og børnebørns fremtid.”

Katherine Richardson er medlem af ATV, professor og leder af Sustainability Science Centre på KU, medlem af Klimarådet og medforfatter til Global Sustainability Development Report, som FN udgav i 2019.

Global Sustainability Development Report 2019 peger på, at vi har forspildt chancen for at løse klodens klimaproblemer. Så meget desto vigtigere er det, at vi sætter alt ind på at minimere skaderne og undgå yderligere optrapning af klimakrisen. Teknologi  alene kan ikke løse klimaproblemerne, men teknologi kan hjælpe os til at begrænse skaderne.

For tilmelding: https://atv.membersite.dk/Account/Login?ReturnUrl=%2FEventSignup%2FGotoEvent%3FidNumber%3D185

Details

Date:
March 6
Time:
15:30 - 17:00
Event Category:

Organizer

ATV

Venue

BLOXHUB Arena
Bryghuspladsen 8, Entrance C, 3rd floor
Copenhagen,1473Denmark
+ Google Map