Loading Events

« All Events

BLOXHUB Debates: Ni nye holme til erhverv – en god idé eller fix idé?

June 25 @ 16:30 - 18:00

Kom med når vi, med afsæt i projekt Holmene, debatterer erhvervsudviklingen i hovedstadsområdet. 

Dansk Byplanlaboratorium sætter agendaen på denne BLOXHUB Debates.

Hovedstadsområdet oplever disse år en markant urbanisering og den ser ud til at fortsætte, man regner med, at frem mod 2030 skal der være plads til 200.000 nye beboere i hovedstadsområdet. Men fremtidens hovedstadsområde skal også sikre plads til en lang række forskellige erhverv med hver deres krav til infrastruktur og placering i bystrukturen. Hovedstadsområdet er i international konkurrence med andre byregioner om arbejdskraft, virksomheder og vækst. Det er derfor vigtigt at have viden om fremtidens behov og udviklingstendenser relateret til erhvervsarealplanlægningen. Der arbejdes bl.a. regionalt og kommunalt med erhvervsudviklingsstrategier og med at finde lokaliseringsmuligheder til forskellige typer erhverv for at skabe vækst.

Det seneste markante udspil er visionen om ni nye holme til erhverv ved Avedøre Holme.

Paneldeltagere
Ellen Højgaard Jensen, Direktør i Dansk Byplan Laboratorium
Arne Cermak Nielsen, Architecht MAA & Partner i Urban Power
Michael Visby Berthelsen, Country Manager i Niam Denmark

Moderator ved dette event er Jakob Smith Knudsen, Partner i Copenhagen Windows. Copenhagen Windows er strategiske rådgivere med fokus på hvordan vi bor, arbejder og lever – nu og i fremtiden.
BLOXHUB Debates bliver hver gang modereret af én der har en særlig interesse og/eller viden inden for det fagområde, som er til debat.

Er den traditionelle klassiske planlægningstilgang til arealudvikling tilstrækkelig til at udvikle morgendagens erhvervsområde, som både skal være Nordeuropas største, grønneste og mest innovative erhvervsområde. Findes der lignende projekter internationalt, som vi kan lære af?

16.30 Check-in, network og drinks
17.00 Debat (intro, debat og Q&A’s)
18.00 Network og drinks
18.30 Vi ses næse gang

Det er kvit og frit at deltage, men der er begrænset antal pladser, så meld dig til nu

Note, as this BLOXHUB Debate relates to Danish politics, the event will be held in Danish.

When you sign up for the event we register your name and contact information. We use this information to contact you regarding the event and we may use your name and company name in a participant list. We do not share your contact information.

When you sign up we handle your information according to our privacy policy (see https://bloxhub.org/privacy-po… ).

Details

Date:
June 25
Time:
16:30 - 18:00
Event Category: