Loading Events

« All Events

Kan offentlige udbud bidrage til at fremme mangfoldighed og kreativitet i byggeriet • til alles bedste

September 14 @ 9:00 - 16:30

De bedste udbud konkretiserer og forklarer bygherrens reelle behov, giver tilbudsgiver mulighed for kreativitet og nye løsninger, og giver samtidig bygherren et fagligt funderet grundlag for udvælgelse af projekt. Det lyder umiddelbart let, dog er der flere forhindringer; rammebetingelser, tærskelværdier, udbudskrav der er svære at forstå, krav til referenceprojekter, krav til forsikringsdækning, samt udbudsbeskrivelser, der ikke tager afsæt i bygherrens reelle behov.

Forhindringerne kan resultere i et svært samarbejde og at kvalitet i form af nytænkning, mangfoldighed, vækstlag og diversitet sies fra – allerede inden det når at udfolde sig. Kan kvalitet måles i, hvorvidt det man får, modsvarer ens behov, eller er der en indbygget konflikt? For hvordan sikres:

  • mangfoldighed og kreativitet, samtidigt med at udbud holdes både effektive og fair?
  • at arkitektonisk kvalitet og talent kommer i spil, samtidig med, at behovet for styring og sikkerhed understøttes?

Workshoppen organiseres af BLOXHUB i samarbejde med Arkitektforeningen, og vil være en faciliteret proces med en blanding af inspirationsindlæg, gruppediskussioner og -øvelser.

____

Ønsker du at vide mere omkring indhold og tilmelding så kontakt Program Director i BLOXHUB, Lotte Breengaard, lcb@bloxhub.org / +45 22 68 46 43.

Details

Date:
September 14
Time:
9:00 - 16:30
Event Categories:
,

Venue

BLOXHUB
Bryghuspladsen 8, Entrance C, 3rd floor
København K, 1473 Danmark