Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kick-off event: The future market for building material producers (event in Danish)

October 4, 2017 @ 14:00 - 16:00

Mange innovative byggekomponenter og -materialer slår ikke igennem på markedet, selvom løsningerne bidrager til at løse nogle af byggeriets store udfordringer inden for eksempelvis bæredygtighed, optimering af arbejds- processer og effektiv drift og vedligehold.

BLOXHUB og Dansk Byggeri sætter derfor gang i et udviklingsforløb for virksomheder, hvor den traditionelle værdikæde kortsluttes, og kunderne og leverandørerne sættes sammen for at give plads til, at nye totaløkonomiske forretningsmodeller kan modnes og realiseres.

Forløbet sparkes i gang med en kick-off den 4. oktober 2017 kl. 14.00-16.00 hos BLOXHUB. Dørene åbner kl. 13.45.

Til kick-off eventet vil en række frontløbere udfordre byggeriets status quo, give deres bud på at gentænke brancheforhold og diskutere, hvordan fremtidens marked ser ud for byggematerialeproducenter og professionelle ejendomsforvaltere.

Book en gratis billet til arrangementet

Program

14.00 Velkommen v/Thomas Uhd, branchedirektør Danske Byggematerialer og Torben Klitgaard, direktør i BLOXHUB

14.10 Totaløkonomi der betaler sig v/Carsten Schledermann, COWI, Chief Specialist & Senior Market Manager. Der stilles skarpt på, hvorfor det betaler sig at satse på ny teknologi og innovation og fravælge at konkurrere på pris. Carsten giver en række anbefalinger til, hvad leverandører og service provides kan gøre for at tilpasse sig og komme med på udviklingen.

14.30 Sådan tænker en investor v/Bjarke Bendix Cloos, Head of Asset Management, Aberdeen A/S.
Her er chancen for at komme ind i hovedet på en investor. Bjarke B. Cloos leder Aberdeens ejendomsaf- deling i Danmark, og vil forklare, hvad han kigger efter, når Aberdeen investerer i byggeprojekter – hint: lejeres hovedfokus og totaløkonomi er vigtig!

14.50 Case: Vi har ikke set os tilbage v/Laurits Bach Sørensen, Microshade A/S, CEO.
Baseret på erfaringer i Microshade A/S vil Laurits Bach Sørensen give sit bud på ”do’s and don’ts” for SMVer, der ønsker at udnytte de mange muligheder i Industry 4.0. Han vil stille skarpt på, hvordan Mi- croshade A/S fandt sin plads i den ”nye” værdikæde og guide til, hvordan andre SMV’er kan gøre det samme.

15.10 What are the facts? v/Torben Liborius, Dansk Byggeri, erhvervspolitisk direktør.
Hvad giver den bedste totaløkonomi? Renovering eller nybyggeri? Umiddelbart skulle man tro den dyre løsning vil være nedrivning og nybyggeri, men fordelene ved nybyggeri med lavere energiforbrug, øget funktionalitet og bedre komfort kan i mange tilfælde opveje omkostningerne. Torben har fakta med.

15.20 Vi kortslutter værdikæden v/Mie Wittenburg, Smith Innovation, special konsulent. Hvad er udviklingsforløbet Co-Create? Og hvordan kommer du med?

15.30 Networking

 

Details

Date:
October 4, 2017
Time:
14:00 - 16:00

Venue

Fæstningens Materialgård (FMG)
Frederiksholms Kanal 30
København K,1473Denmark