Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Klimaambassadørerne præsenterer årets løsning for Københavns Teknik- og miljøborgmester

June 6, 2019 @ 14:00 - 15:00

I arbejdet med at holde en temperaturstigning på under 2 grader kan byerne gøre en stor forskel. I København arbejder vi blandt andet på at blive CO₂ neutrale i 2025. Når byen skal gennemgå så stor en forandring er det vigtigt at høre borgernes behov. Her er særligt børn og unge vigtige, da det er dem som skal bo i byen i fremtiden.

Copenhagen Solution Lab har spurgt eleverne på Klima Ambassadør Uddannelsen hvad de, som børn og unge, synes er vigtigt i fremtidens bæredygtige København?

Klimaambassadørerne har brugt de sidste par måneder på at udforme deres bud på hvordan trafik og byplanlægning ser ud i fremtidens bæredygtige København i år 2030, set med et børne- og ungeperspektiv.

Besvarelsen tager udgangspunkt i området omkring Nørrebros nye station.

Klimaambassadørerne har på uddannelsen fået viden om klimatilpasning, bæredygtighed og byudvikling. Igennem forskellige ideudviklingsmetoder har ambassadørerne skabt et nyt område omkring Nørrebro station i Minecraft. Ambassadørernes ideer og tanker om fremtidens bæredygtige København vil de gerne præsentere for alle interesserede:

Kom med, bliv inspireret og bliv selv klogere.
For tilmelding skriv til Ane Rottbøll Jørgensen: AX3V@buf.kk.dk

Læs mere om Klimaambassadør uddannelsen her

Details

Date:
June 6, 2019
Time:
14:00 - 15:00
Event Category: