Projektleder til nyt internationalt partnerskabsprogram inden for bæredygtig byudvikling

Vil du være med til at sætte et nyt globalt partnerskabsprogram i søen, som skal skabe forretning, innovation og eksport inden for bæredygtig byudvikling?

Som projektleder skal du, sammen med et nyt team på 4-5 personer, have ansvaret for den daglige administration og organisering af workshops i samarbejde med vores nye Partnerships Manager.

Sammen skal I, gennem workshops og netværksmøder, matche danske virksomheder med internationale aktører, der søger løsninger og svar på de udfordringer, den globale urbanisering giver.

Du skal gerne have en videregående uddannelse, viden inden for arkitektur, design, byggeri og byudvikling og minimum 3-5 års erfaring med:

  • Projektledelse
  • Etablering af netværk i DK
  • Forretningsudvikling samt kommerciel forståelse
  • Administration, planlægning og facilitering af workshops
  • Facilitering af strategiprocesser

Og så skal du påregne en del rejseaktivitet.

Dine opgaver vil bestå i at:
  • Forberede, afvikle og evaluere workshopforløb, primært med danske aktører inden for byggeri og byudvikling
  • Bistå teamleder med afvikling af strategiworkshops med internationale deltagere (på engelsk)
  • Bistå teamleder med at markedsføre og opdyrke partnerskaber
  • Bistå med kommunikation af partnerskabsprogrammet i samarbejde med teamets kommunikationskonsulent
Hvem er vi?

BLOXHUB er den nordiske hub for bæredygtig byudvikling. Vi hjælper virksomheder, organisationer og byer med at løse deres udfordringer gennem partnerskaber, videndeling og innovation.

Vi har 325 medlemsvirksomheder og et kontorfællesskab med omkring 600 lejere fordelt i den nye BLOX-bygning og nabobygningen Fæstningens Materialgård, som ligger i hjertet af København. Til sammen udgør medlemmerne et helt unikt økosystem af eksperter, beslutningstagere, udviklere, forskere med mere inden for byudvikling.

BLOXHUB er stiftet i 2016 af Realdania, Københavns Kommune og Erhvervsministeriet.

Med partnerskabsprogrammet udvider vi for alvor med fokus på forretningsudvikling af vores medlemmer. Gennem etablering af programmet vil vi øge vores medlemmers muligheder for at skalere forretningen og innovationsevnen – både nationalt og internationalt.

BLOXHUB har p.t. 16 fastansatte medarbejdere og er en uformel arbejdsplads med en flad organisation og et hurtigt tempo.

Se mere på bloxhub.org.

Interesseret?

Upload din ansøgning på max. 1 side, CV samt to referencer, der kan kontaktes, via Jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/341142/projektleder-til-nyt-internationalt-partnerskabsprogram-inden-for-baeredygtig-byudvikling

Ansøgningsfrist 28. oktober. Samtaler afholdes i uge 45-46.
Tiltrædelse 1. januar 2020.

For mere information kontakt:
Hub direktør Torben Klitgaard tlf. 6120 4690.
Chief Commercial Officer Frederik Tauber: tlf. 5321 2706.