Teamleder til udvikling af internationale partnerskaber inden for bæredygtig byudvikling

Kan du lede et team og sætte et nyt globalt program i søen, som skal skabe forretning, innovation og eksport inden for bæredygtig byudvikling?

Som teamleder med titel som Partnerships Manager får du ansvar for den daglige ledelse i teamet, som på sigt består af 4-5 personer.

Sammen skal I, gennem workshops og netværksmøder, matche danske virksomheder med internationale aktører, der søger løsninger og svar på de udfordringer, den globale urbanisering giver.

Du skal have minimum 5 års ledererfaring, et globalt business-netværk samt viden inden for arkitektur, design, byggeri og byudvikling.

Samtidig skal du have stærk erfaring med:
  • Etablering af netværk i DK og internationalt
  • Forretningsudvikling & kommerciel forståelse
  • Analyser og projektledelse, herunder facilitering af strategi- og forretningsudviklingsprocesser på internationalt plan
Dine opgaver vil bestå i at:
  • Markedsføre, lede & evaluere programmet
  • Etablere & drive internationale workshops og facilitere på engelsk & dansk
  • Forstå & udvikle forretning i internationale partnerskabsprocesser
  • Lede et team i et miljø i kontinuerlig forandring med ansvar for, at teamet lever op til fastsatte KPI’er

Og så skal du påregne en del rejseaktivitet.

Hvem er vi?

BLOXHUB er den nordiske hub for bæredygtig byudvikling. Vi hjælper virksomheder, organisationer og byer med at løse deres udfordringer gennem partnerskaber, videndeling og innovation.

Vi har 325 medlemsvirksomheder og et kontorfællesskab med omkring 600 lejere fordelt i den nye BLOX-bygning og nabobygningen Fæstningens Materialgård, som ligger i hjertet af København. Til sammen udgør medlemmerne et helt unikt økosystem af eksperter, beslutningstagere, udviklere, forskere med mere inden for byudvikling.

BLOXHUB er stiftet i 2016 af Realdania, Københavns Kommune og Erhvervsministeriet.

Med partnerskabsprogrammet udvider vi for alvor med fokus på forretningsudvikling af vores medlemmer. Gennem etablering af programmet vil vi øge vores medlemmers muligheder for at skalere forretningen og innovationsevnen – både nationalt og internationalt.

BLOXHUB har p.t. 16 fastansatte medarbejdere og er en uformel arbejdsplads med en flad organisation og et hurtigt tempo.

Se mere på bloxhub.org.

Interesseret?

Upload din ansøgning på maks. 1 side, CV samt to referencer, der kan kontaktes, gennem jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/341139/teamleder-til-udvikling-af-internationale-partnerskaber-inden-for-baeredygtig-byudvikling

Ansøgningsfrist 28. oktober. Samtaler afholdes i uge 45-46.
Tiltrædelse 1. januar 2020.

For mere information kontakt:
Hub direktør Torben Klitgaard tlf. 6120 4690.
Chief Commercial Officer Frederik Tauber: tlf. 5321 2706.