Er du energisk, omstillingsparat, udadvendt og har teknisk snilde? Så er det måske dig vi leder efter?

BLOXHUB søger en person, der kan assistere i både vores Facility og Service team. Arbejdsfordelingen mellem de to teams vil blive aftalt ad hoc.

Vores Facility team, som består af to medarbejdere, er dem der står for alt omkring de fysiske rammerne for kontorfælleskabet ift. teknik, møbler, lys, strøm, air-con osv. Hér vil du skulle hjælpe med en variation af tekniske udfordringer så som; opsætning af printere og assistere ved evt. problemer med AV-udstyr i vores mødelokaler. Men det kan også være at fixe en køkkenlåge, der hænger løst, et tilstoppet afløb eller flytte møbler fra en bygning til en anden.

Vores Service team, som består af tre medarbejdere, sørger for, at alle køkkener og fællesområder i vores kontorfællesskab fungerer optimalt. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af; opfyldning af vores lagerrum, løft af tunge ting, fordeling af printpapir til alle printere, fordeling af post til kontorfællesskabets beboere, fordeling af service i køkkenerne, oprydning og rengøring i køkkenerne, gennemgang og afspritning af mødelokaler, indsamling og sortering af pantflasker.

Hvem er vi:

BLOXHUB er et tværfagligt innovationsmiljø med 500 åbne kontorpladser for alle dem, der udvikler vores byer. Gennem skræddersyede aktiviteter matcher BLOXHUB virksomheder, organisationer og forskere og hjælper med at udbrede de bæredygtige løsninger, der gør byer gode at leve i.

BLOXHUB er fordelt på to bygninger: BLOX, som er helt nybygget og Fæstningens Materialgård, som er 250 år gammel.

BLOXHUB Teamet består i alt af 22 medarbejdere samt en håndfuld løst tilknyttede personer i form af praktikanter og studentermedhjælpere. Det er en uformel arbejdsplads med en flad organisation og et hurtigt tempo.

Hvem er du:

Du har hænderne skruet godt på, er proaktiv og har gå-på-mod. Er selvstændigt tænkende, detaljeorienteret, kan håndtere en travl hverdag med mange varierende opgaver. Du er serviceorienteret, er smilende og udadvendt, og det er et plus, hvis du har teknisk snilde (indenfor AV-udstyr og computere). Du taler flydende dansk og engelsk (Serviceteamets interne sprog er engelsk, og mange af kontorfællesskabets beboere er engelsktalende).

Løn- og ansættelsesvilkår vil afspejle dine kompetencer. Stillingen er 37 timer.

Forventet start: Hurtigst muligt

Læs mere om os på www.bloxhub.org.

Har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte HUB Manager Signe Galschiøt på sga@bloxhub.org eller 20 32 74 73

Send ansøgning (max én side) og CV i ét dokument til sga@bloxhub.org

Ansøgningsfristen er fredag 4. september kl. 13.00