BLOXHUB er nordens førende innovationshub inden for bæredygtig byudvikling og skal nu løftes til nye internationale højder. Vi skal være det sted, man globalt søger mod for at tilgå den nyeste forskning, øge sin innovationsevne og skalere sin forretning indenfor bæredygtig byudvikling. Vi søger en kommunikationschef, der kan være med til virkeliggøre denne vision sammen med et fantastisk og dybt motiveret team i BLOXHUB, samt et helt enestående netværk af nordiske og internationale virksomheder, organisationer og byer.

Brænder du for at påvirke den grønne omstilling gennem bæredygtig byudvikling i et globalt perspektiv? Og kan du kommunikere internationalt om innovative løsninger inden for arkitektur, design og byggeri i fremtidens byer og bidrage til at skabe vækst og øget eksport for BLOXHUBs medlemmer?

BLOXHUB fylder 5 år til juni og er i en rivende udvikling – såvel i Danmark som internationalt. Vores fornemmeste opgave er at skabe forretningsmuligheder mellem danske og udenlandske virksomheder; enten som led i danske virksomheders vækst internationalt eller som led i udenlandske virksomheders samarbejde med danske aktører i Danmark.

Du får det overordnede ansvar for BLOXHUBs kommunikation – fra strategi til handling. Intet er for stort, og intet er for småt. Det betyder, at du skal have lyst og evne til at arbejde på de høje strategiske navler og samtidig eksekvere på praktisk niveau sammen med det øvrige kommunikationsteam. I dit kommunikationsteam indgår en kommunikationskollega, med selvstændigt ansvar for kommunikationen af to af BLOXHUBs kerneprogrammer.

Dine primære arbejdsopgaver

 • International kommunikationsstrategi
 • Pressearbejde – nationalt og internationalt
 • Impact kommunikation – nationalt og internationalt
 • Digital strategi og kommunikation herunder sociale medier
 • Markedsføring af aktiviteter og events
 • Du vil gå forrest i BLOXHUBs lille kommunikationsteam og bliver en del af ledelsesgruppen med reference til BLOXHUBs CEO.

Din profil
Vi forestiller os, at du …

 • Har en journalistisk eller kommunikationsmæssig baggrund
 • Har minimum 10 års erfaring – herunder dokumenteret erfaring med international kommunikation såvel som operationelle kommunikationsopgaver
 • Er en god skribent
 • Er en stærk kommunikator på både strategisk, taktisk og operationelt niveau
 • Kan lede og styre projekter
 • Har et stærkt medienetværk både nationalt og internationalt
 • Vægter samarbejde højt og trives i tværgående samarbejder med andre faggrupper
 • Er flydende i både mundtlig og skriftlig dansk og engelsk

Det er endvidere et plus, hvis du har arbejdet med arkitektur, byggeri eller byudvikling og kender til de brancher, vi bevæger os indenfor.

Vi tilbyder

Et spændende job i Nordens stærkeste faglige netværk og kontorfællesskab for bæredygtig byudvikling, som er placeret i BLOX-bygningen på havnefronten i hjertet af København.

 BLOXHUB er et community, der blev stiftet i 2016 og har til formål at understøtte innovation og partnerskaber inden for bæredygtig byudvikling. Vi har omkring 350 medlemsvirksomheder og driver samtidig et kontorfællesskab med over 700 lejere. Vores primære medlemsmålgruppe er arkitekter, ingeniører, tech-folk, materialeudviklere, bygherrer og andre, der arbejder med at skabe gode løsninger til fremtidens byer.

BLOXHUB har p.t. 25 fastansatte medarbejdere, der arbejder tæt sammen i et dynamisk arbejdsmiljø med en flad organisation og et højt tempo.

Se mere om BLOXHUB

Arbejdsstedet er BLOXHUB, Bryghuspladsen 8 i København. Spørgsmål kan rettes til CEO Torben Klitgaard på mail: tkl@bloxhub.org.

Interesseret?

Upload din ansøgning på max. 1 side, CV og minimum én reference senest 1. marts på Jobindex HER

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Opstart senest 1. maj 2021.