BLOXHUB er et fagligt netværk og kontorfællesskab for bæredygtig byudvikling. Vi matcher vores medlemmer med nye partnere og bruger videndeling og samarbejde som drivkraft for innovation, vækst og eksport. BLOXHUB er stiftet i juni 2016 af Realdania, Erhvervsministeriet og Københavns Kommune.

Medlemskab

Som medlem får du adgang til aktiviteter, events og et internationalt netværk inden for bæredygtig byudvikling.

FACILITETER
BLOXHUB-fællesskabet er placeret i to unikke bygninger i hjertet af København: den nye BLOX-bygning fra 2018 og den historiske Fæstningens Materialgård fra 1740.
Som medlem er du fri til at bruge nogle af faciliteterne:

 • Adgang til Members Lounge – dit satellitkontor i det centrale København
 • Mulighed for at leje mødelokaler og konferencerum (maks. 60 personer)
 • Adgang til vores labs (VR Studio ved Epiito, Prototyping lab med 3D-print og scanning ved UNDERBROEN og videostudio ved Heartbeats).
 • Mulighed for at leje Project Space  – en unik mulighed for at bruge BLOXHUB som et eksternt projektrum uden for dit eget kontor

SKRÆDDERSYET MATCHMAKING
Gennem omhyggeligt tilpasset matchmaking kan du møde nye partnere, projekter og forretningsmuligheder. Hver dag matcher vi medlemmer med potentielle nye forretningspartnere.

 • Screening: Vi møder alle medlemmer 1: 1 og kortlægger udfordringer for at matche de rigtige mennesker
 • Global Match: Vi kortlægger eksportmuligheder og globale samarbejdsmuligheder gennem konkrete projekter og partnere
 • Match & Create: En workshop over to dage, hvor der er mulighed for at dele viden, modne ideer og danne nye partnerskaber
 • Fast Track Match: En fire timers sprint workshop til udfordringer, der kræver kort, omfattende og intensiv opmærksomhed
 • Delegationer: Et stort antal internationale delegationer besøger BLOXHUB – kom og oplev dem og pitch for dem

FÆLLESSKAB
BLOXHUB er et økosystem af 340 små og store virksomheder, byer, organisationer og forskningsinstitutioner, der arbejder for at skabe bedre byer. Vi introducerer dig til fællesskabet gennem vores begivenheder og netværksorienterede aktiviteter:

 • BLOXHUB Debates: Som medlem kan vi hjælpe dig med at skabe og facilitere en debat. Sammen inviterer vi udvalgte influencere – vi leverer et sted og sørger for, at debatten bliver professionelt faciliteret
 • What’s (H)up Torsdagsbar: Et månedligt netværksevent, hvor BLOXHUB’s medlemmer mødes over korte præsentationer, øl og forretningsmuligheder

Priser:
1-5 medarbejdere: 4.000 kr. per år
6-50 medarbejdere: 8.000 kr. per år
50+ medarbejdere: 20.000 kr. per år
Vidensinstitution: 10.000 kr. per år

Hvis du signer op i tredje kvartal (efter juni), er prisen 75% af årsprisen. Hvis du signer op i fjerde kvartal (efter september), er prisen 35% af årsprisen. Opsigelse af medlemskab skal ske på skrift senest tre måneder før at kalenderåret slutter, det vil sige inden 1. oktober.

Flyt ind

Vi bor i to nabobygninger i det centrale København med omkring 500 kontorpladser fordelt på den historiske Fæstningens Materialgård fra 1740 og den nye BLOX bygning, der åbnede i maj 2018.

BLOX
Københavns nye varetegn er designet af den verdensberømte arkitekt Rem Koolhass og OMA Architects. Her bor vi side om side med Dansk Arkitektur Center, en restaurant, et fitnesscenter og lejligheder.

Priser i BLOX:
2020:
Flex plads: 2.500 kr per måned
Flex+ plads: 4.680 kr per måned
Fast plads: fra 6.253 kr per måned
Kombi: fast plads + flex plads: fra 8.003 kr per måned
Startup plads: 3.500 kr per måned
Aflukkede kontorpladser: størrelse og pris varierer. Kontakt os for flere informationer.

Fæstningens Materialgård
Den historiske bygning er nyrenoveret og klimaoptimeret, og her finder du et blomstrende start-up miljø side om side med organisationer og virksomheder.

Priser i Fæstningens Materialgård:
2020:
Fast plads: 4,680 kr per måned
Startup plads: 3.100 kr per måned
Aflukkede kontorpladser: størrelse og pris varierer. Kontakt os for flere informationer.

Medlemsskab af BLOXHUB er obligatorisk og er ikke inkluderet i prisen.
Alle priser er eksklusiv moms.

Kontakt
Frederik Tauber
Chief Commercial Officer
+45 5321 2706
fta@bloxhub.org