Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Blå biodiversitet og bæredygtig byudvikling

March 24, 2022 @ 14:00 - 16:00

Omkring 71 procent af Jordens overflade er dækket af vand, og havene rummer omkring 96,5 procent af al vand p  Jorden. Havene udgør et omfattende økosystem, og de er grundlæggende for livet som vi kender det. Havene – de blå zoner – er dog ikke blot afgørende for liv, biodiversitet og rekreative områder. Værdien af de blå zoner anerkendes i stigende grad af beslutningstagere, bygherrer og byplanlæggere som erhvervsgrundlag. Dette på trods mangler vi stadig at udvikle en praktisk tilgang, hvor biodiversitet i havet tænkes ind i designet af byudviklingen i havne- og kystområder.

Så hvordan kan vi i fællesskab byudvikle i de blå zoner, så vi giver mere tilbage til byen end vi tager?

BLOXHUB Roundtable `Blå biodiversitet & bæredygtig byudvikling , er et to-timers møde, hvor BLOXHUB medlemmer, på baggrund af oplæg fra Habitats og Bygherreforeningen, diskuterer muligheder, forhindringer og læsninger, der kan understøtte et bedre samspil mellem byudvikling og blå biodiversitet og gøre det attraktivt for byggeriets interessenter at investere i de blå zoner.

PROGRAM

14.00 Velkommen, Lotte Breengaard, Program Director, BLOXHUB
14.05 Hvad er blå byudvikling? Rasmus Vincentz, Direktør, Habitats
14.20 Diskussion i plenum: Praktiske metoder til blå byudvikling
14.50 Hvordan motiverer vi kommuner, havne og bygherrer til at byudvikle i samspil, Graves Simonsen, Projektchef, arkitekt MAA, Bygherreforeningen
15.05 Diskussion i plenum: Hvordan kan værdiskabelsen være et grundlag?
15.45 Opsummering og tak for i dag, Rasmus Vincentz og Lotte Breengaard

Det er muligt deltage fysisk såvel som online. Såfremt du ønsker at deltage online, vil du modtage et mødelink til Teams efter tilmelding.

Tilmeld dig HER

Details

Date:
March 24, 2022
Time:
14:00 - 16:00
Event Category:

Venue

BLOXHUB
Bryghuspladsen 8, Entrance C, 3rd floor
København K, 1473 Danmark
+ Google Map