Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Værdiskabelse gennem samarbejde i byggeriet

June 9, 2022 @ 12:30 - 16:30

Byggeprojekter er ofte konfliktfyldte og koster danske virksomheder mange penge. Det kan og skal vi gøre bedre. Derfor inviterer BLOXHUB sammen med LivingLean til 1/2 dags workshop med formålet at identificere og diskutere greb, der understøtter kulturændring og fremmer udviklingen af et ”win win” samarbejde for hele værdikæden i byggeprojektet.

Med afsæt i en aktuel case vil vi på workshoppen dykke ned i, hvad et samarbejde kan og bør indeholde. Sammen vil vi søge svar på, hvordan et byggeprojekt kan organiseres, så konflikter minimeres og det værdiskabende samarbejde styrkes. Workshoppen skal således munde ud i en række konkrete input til; Hvordan de forskellige aktører holder samarbejdet på sporet i projekterings- og udførelsesfasen, og hvordan de kan tilpasse sig en mere åben, dialogbaserede og løsningsorienteret tilgang til byggeriets processer, både før og efter første spadestik.

Workshoppen organiseres af BLOXHUB som en faciliteret proces med en blanding af gruppeøvelser og -diskussioner samt inspirationsoplæg. Workshoppens deltagere består af repræsentanter fra det byggede miljø; bygherrer, bygherrerådgivere, arkitekter, ingeniører, entreprenører og beslutningstagere, jurister og vidensinstitutioner for at sikre, at idéerne udvikles i krydsfeltet mellem størst mulig tværfaglighed og forskellige interesser.

___

Ønsker du at vide mere omkring indhold og tilmelding så kontakt Program Director i BLOXHUB, Lotte Breengaard, lcb@bloxhub.org / +45 22 68 46 43.

Details

Date:
June 9, 2022
Time:
12:30 - 16:30
Event Categories:
,

Venue

FYRSKIB XI
Kajplads 130, Frederiksholms Kanal 25
København, 1220