Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop: Jeg er så glad for min cykel …

November 20, 2020 @ 9:00 - 16:00

Cykelparkering Arup BLOXHUB

FULLY BOOKED

Der er kamp om pladsen; om pladsen på cykelstierne og pladsen til cykelparkering. Sammen med Arup inviterer BLOXHUB Urban Partnerships til workshop om cykelparkeringskapaciteten i København.

I fællesskab undersøger vi, hvordan kapaciteten kan forbedres på en måde, der er tilpasset det enkelte byrum og de forskelligartede behov og ønsker, der er blandt de københavnske cyklister.

Vi tager afsæt i en case fra Københavns Kommune, nemlig Blågårdsgade – en gade, hvor der endnu ikke foreligger konkrete løsninger. Derfor er der masser af rum til at udtænke kreative og innovative idéer, som ikke er set tidligere.

Blandt workshopshopdeltagerne er bl.a. IFF – Instituttet for Fremtidsforskning, Sociologisk Institut, Københavns Universitet, Københavns Kommune, interesseorganisationer og mobilitetseksperter.

Workshoppen faciliteres af Urban Partnerships og baseres på principper for innovation, co-creation og design-thinking med videns og inspirationsindlæg samt gruppediskussioner og -øvelser. Workshoppen har til formål at tilvejebringe idéer og løsningsforslag, der rummer den diversitet, fleksibilitet og mobilitet, der efterspørges af de Københavnske cyklister og deres medtrafikanter.

Details

Date:
November 20, 2020
Time:
9:00 - 16:00
Event Category:

Venue

BLOXHUB LA
Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30
Copenhagen, 1220 Danmark
+ Google Map