Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WORKSHOP “THE BORING REVOLUTION” #1: BETTER INDOOR CLIMATE IN SCHOOLS

January 20, 2020 @ 9:00 - 13:00

Workshop in Danish:

Den stille revolution – En ny digital økonomi i byggeriet

Digitalisering har været en drivende kraft i udvikling af byggeriet de sidste årtier. Den udvikling vil uden tvivl fortsætte. Men udviklingen står til at ændre karakter – fundamentalt.

Byggeriets hidtidige digitalisering har vendt blikket indad og handlet om digitalisering af bygninger og arbejdsgange. Men byggeriets fremtidige digitalisering ser udad og har brugerens adfærd og værdiskabelsen i centrum. For første gang har vi reelt mulighed for at beskrive og måle – ikke bare på bygningerne men på brugen af bygningerne. Og det er et skifte med kolossalt store potentialer. Det er et skifte, der indvarsler nye ejer- og brugsformer, nye typer af kapital og betalingsmodeller, nye typer af deltagelse og kontrakter og nye måder at regulere og stille krav på.

Tilsammen kalder vi det: Den stille revolution – eller den nye digitale økonomi i byggeriet. I Januar diskuterer vi gennem tre effektive workshops, hvad denne stille – men ekstremt vigtige – revolution betyder for:

1. Bedre indeklima i skolerne (20. januar, 9-13)

2. Kystbeskyttelse med merværdi (22. januar, 9-13)

3. Cirkularitet i byggeriet (24. januar, 9-13)

Vi slutter af med at publicere et fælles white paper, som forhåbentlig vil hjælpe byggebranchen til at kunne navigere i den stille revolution og udnytte potentialerne positivt.


#1 Bedre indeklima i skolerne

Indeklimaet i landets skoler er dårligt. 90% af alle klasselokaler har C02 niveauer over de anbefalede grænseværdier – ikke bare en gang imellem, men dag efter dag. Det skønnes, at en 9. klasses elev kunne være et års undervisning klogere, hvis indeklimakravene i eksisterende skoler var på højde med dem der gælder for nye skoler.

Vær med når vi dykker ned i muligheden for at gøre ikke bare bygninger, men også brugere smartere. Når vi ser på teknologi ikke for teknologiens skyld men for børnenes. Og undersøger hvilke nye modeller for finansiering og aflønning der skabes, når det er børnene og ikke bygningerne, der er i centrum.

Der er begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig. Skriv eller ring til Mie Wittenburg:
M: match@bloxhub.org
T: +45 22 83 58 25.

Workshoppen faciliteres af partner og Ph.d. i Smith Innovation, Mikkel Thomassen.


Du kan finde de næste to events i rækken af workshops her (#2) og her (#3).

Details

Date:
January 20, 2020
Time:
9:00 - 13:00
Event Categories:
,

Organizer

BLOXHUB

Venue

BLOXHUB LA
Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30
Copenhagen, 1220 Danmark
+ Google Map