Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WORKSHOP “THE BORING REVOLUTION” #2: COASTAL PROTECTION WITH ADDED VALUE

January 22, 2020 @ 9:00 - 13:00

Workshop in Danish:

Den stille revolution – En ny digital økonomi i byggeriet

Digitalisering har været en drivende kraft i udvikling af byggeriet de sidste årtier. Den udvikling vil uden tvivl fortsætte. Men udviklingen står til at ændre karakter – fundamentalt.

Byggeriets hidtidige digitalisering har vendt blikket indad og handlet om digitalisering af bygninger og arbejdsgange. Men byggeriets fremtidige digitalisering ser udad og har brugerens adfærd og værdiskabelsen i centrum. For første gang har vi reelt mulighed for at beskrive og måle – ikke bare på bygningerne men på brugen af bygningerne. Og det er et skifte med kolossalt store potentialer. Det er et skifte, der indvarsler nye ejer- og brugsformer, nye typer af kapital og betalingsmodeller, nye typer af deltagelse og kontrakter og nye måder at regulere og stille krav på.

Tilsammen kalder vi det: Den stille revolution – eller den nye digitale økonomi i byggeriet. I Januar diskuterer vi gennem tre effektive workshops, hvad denne stille – men ekstremt vigtige – revolution betyder for:

1. Bedre indeklima i skolerne (20. januar, 9-13)

2. Kystbeskyttelse med merværdi (22. januar, 9-13)

3. Cirkularitet i byggeriet (24. januar, 9-13)

Vi slutter af med at publicere et fælles white paper, som forhåbentlig vil hjælpe byggebranchen til at kunne navigere i den stille revolution og udnytte potentialerne positivt.


#2 Kystbeskyttelse med merværdi

De fleste danske byer ligger ved vandet. Vi har brug for havet. Vi værner om det. Og vi frygter det. Ikke mindst set i lyset af klimaforandringerne. Havet repræsenterer både en trussel og en skønhed. Hvordan kan vi ophæve denne modsætning?

Vær med når vi dykker ned i mulighederne for digitalt understøttede samarbejds- og finansieringsmodeller, der gør op med kassetænkningen og giver plads til at investere i merværdi. Og som dermed laver løsningerne ikke bare for men også med alle os, der berøres af vandet både når det er skønt og når det truer.

Der er begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig. Skriv eller ring til Mie Wittenburg:
M: match@bloxhub.org
T: +45 22 83 58 25.

Workshoppen faciliteres af partner og Ph.d. i Smith Innovation, Mikkel Thomassen.


Du kan finde de to andre events i rækken af workshops her (#1) og her (#3).

Details

Date:
January 22, 2020
Time:
9:00 - 13:00
Event Categories:
,

Organizer

BLOXHUB

Venue

BLOXHUB LA
Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30
Copenhagen, 1220 Danmark
+ Google Map