Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WORKSHOP “THE BORING REVOLUTION” #3: CIRCULAR BUILDINGS

January 24, 2020 @ 9:00 - 13:00

Workshop in danish:

Den stille revolution – En ny digital økonomi i byggeriet

Digitalisering har været en drivende kraft i udvikling af byggeriet de sidste årtier. Den udvikling vil uden tvivl fortsætte. Men udviklingen står til at ændre karakter – fundamentalt.

Byggeriets hidtidige digitalisering har vendt blikket indad og handlet om digitalisering af bygninger og arbejdsgange. Men byggeriets fremtidige digitalisering ser udad og har brugerens adfærd og værdiskabelsen i centrum. For første gang har vi reelt mulighed for at beskrive og måle – ikke bare på bygningerne men på brugen af bygningerne. Og det er et skifte med kolossalt store potentialer. Det er et skifte, der indvarsler nye ejer- og brugsformer, nye typer af kapital og betalingsmodeller, nye typer af deltagelse og kontrakter og nye måder at regulere og stille krav på.

Tilsammen kalder vi det: Den stille revolution – eller den nye digitale økonomi i byggeriet. I Januar diskuterer vi gennem tre effektive workshops, hvad denne stille – men ekstremt vigtige – revolution betyder for:

1. Bedre indeklima i skolerne (20. januar, 9-13)

2. Kystbeskyttelse med merværdi (22. januar, 9-13)

3. Cirkularitet i byggeriet (24. januar, 9-13)

Vi slutter af med at publicere et fælles white paper, som forhåbentlig vil hjælpe byggebranchen til at kunne navigere i den stille revolution og udnytte potentialerne positivt.


#3 Cirkularitet i byggeriet

Byggeriet i dag er en envejsbillet. Vi bruger i al for høj grad byggematerialer én gang. Og på et tidspunkt løber Jorden tør for ressourcer. Som storforbruger af materialer og energi har byggebranchen et ansvar for at være helt i front, når vi skal sikre recirkulering og optimal udnyttelse af ressourcer og dermed en fremtid for os alle.

Vær med når vi diskuterer mulighederne for “building as a service”, for etablering af markeder der muliggør både det lille og store cirkelslag eller modeller, hvor byggeriets komponenter ikke ejes men leases.

Der er begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig. Skriv eller ring til Mie Wittenburg:
M: match@bloxhub.org
T: +45 22 83 58 25.

Workshoppen faciliteres af partner og Ph.d. i Smith Innovation, Mikkel Thomassen.


Du kan finde de to første events i rækken af workshops her (#1) og her (#2).

Details

Date:
January 24, 2020
Time:
9:00 - 13:00
Event Categories:
,

Organizer

BLOXHUB

Venue

BLOXHUB LA
Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30
Copenhagen, 1220 Danmark
+ Google Map