Skip to main content

Kommunikationskonsulent, der kan skabe og formidle grønne impact stories

Interesserer du dig for at formidle kompliceret viden om bæredygtige løsninger på en skarp og let forståelig måde? Løsninger, der understøtter byggeriets bidrag til den grønne omstilling og som kan eksporteres til resten af verden?

Er du en erfaren formidler? Og er content-produktion og storytelling din hjemmebane?

Hvis ja, så har du nu mulighed for at blive en del af BLOXHUB – et hurtigt voksende dansk og internationalt community for bæredygtig byudvikling.

Du skal være dygtig til at skrive på dansk og engelsk, være opsøgende og kunne vinkle de gode historier til vores egne kanaler og til medier samt have erfaring med digital formidling. Du har et konceptualiserende og taktisk gen, der har sans for at vælge det rigtige format og den rigtige kanal til den gode historie.

Du vil indgå i tæt samarbejde med et lille team med tre kommunikationskolleger og bl.a. arbejde med BLOXHUBs positionering generelt, eksponering af vores community, deres løsninger og ydelser, samt understøtte to af vores BLOXHUB programmer:

 • ’Science Forum’ som har til opgave at bygge bro mellem forskning og praksis.
 • ’Urban Partnerships’ som via workshops og roundtables understøtter skalerings- og eksportmuligheder gennem nationale og internationale partnerskaber.

Arbejdsopgaverne vil fordele sig på følgende områder:

 • Eksponering af BLOXHUBs community, medlemmernes samarbejder og især de resultater der skabes herigennem.
 • Bistå de to programmer ’Urban Partnerships’ og ’Science Forum’ med storytelling og PR.
 • Bistå med den generelle positionering af BLOXHUB, både nationalt og internationalt.
 • Bidrage til kommunikationsplaner, der skaber awareness blandt de rigtige målgrupper.
 • Udarbejde artikler, interviews og lignende produktioner til egne kanaler.
 • Digital formidling på sociale medier, hjemmeside og digital medlemsplatform.
 • Udarbejdelse af tekst til brochurer, plakater, invitationer og flyers ect.

Vi ser gerne, at du:

 • Har en journalistisk eller kommunikationsmæssig uddannelsesbaggrund.
 • Har min. 5 års erfaring fra bureau, organisation eller virksomhed. Det er plus, hvis du har arbejdet med arkitektur, byggeri eller byudvikling og kender til de brancher, vi bevæger os indenfor.
 • Interesserer dig bredt for kommunikation – både intern og ekstern – og har konkret erfaring med content-produktion og kampagner.
 • Har en god forståelse for og nysgerrighed i at skabe kommunikationsmæssige resultater med udgangspunkt i bæredygtige, grønne visioner og løsninger.
 • Kan kommunikere flydende på engelsk.
 • Er en god samarbejdspartner, som både tager initiativ, opsøger historie, eksekverer hands-on og løber opgaverne helt i mål.
 • Har erfaring med pressearbejde, både pressemeddelelser og pitches.

Hvem er vi?

BLOXHUB er en nordisk innovationshub, der blev stiftet i 2016 og har til formål at understøtte innovation og partnerskaber inden for bæredygtig byudvikling både nationalt og internationalt. Vi har omkring 380 medlemsvirksomheder og driver samtidig et kontorfællesskab i BLOX i hjertet af København. Vores primære medlemsmålgruppe er arkitekter, ingeniører, tech-folk, materialeudviklere, bygherrer og andre, som arbejder med at skabe gode, grønne løsninger til fremtidens byer.

BLOXHUB har p.t. ca. 30 fastansatte medarbejdere og er en uformel arbejdsplads med en flad organisation og et hurtigt tempo. Vi er en ung organisation i udvikling, og der er gode muligheder for at være med til at forme og præge projekter. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der bl.a. tilbyder mulighed for hjemmearbejdsdage, når opgaverne tillader det.

Se mere om BLOXHUB

____

Arbejdsstedet er BLOXHUB, Bryghuspladsen 8, 1473 København.
Spørgsmål kan rettes til Chief Communication Officer Ann-Britt Elvin Andersen på mail: aba@bloxhub.org

Interesseret?

Så send en kort ansøgning og CV senest 28. november kl. 10 til aba@bloxhub.org.
Skriv “kommunikationskonsulent” i emnefeltet.